maandag 29 juni 2015

Uiltje borduren

 Tijdens het einde van mijn zwangerschap heb ik jullie al een keer een foto laten zien van het uiltje. Een week later was hij af, ik had flink doorgeborduurd en ben ook begonnen met een tweede uiltje. Af en toe borduur ik hier nog een steekje van, maar vind haken wel prettiger om te doen. Sneller resultaat en ik kan het met de ogen dicht.



donderdag 25 juni 2015

Colsjaal van Fennagaren

 Ik denk dat ik een jaar geleden al met deze colsjaal begonnen was, tijdens mijn zwangerschap heb ik hem weer uit het stof gehaald en afgemaakt. Heb hem afgelopen winter ook veel gebruikt, een heerlijk warme sjaal met Fenna garen!

 

 

 

 

dinsdag 23 juni 2015

Pannenlappen

 Tijdens het maken van een grote sprei, vind ik het wel prettig om tussendoor iets te haken wat snel klaar is. Met Catania grande heb ik verschillende pannenlappen gehaakt, in verschillende kleurtjes. Een heerlijk garen, er komen vast nog een paar bij!

zaterdag 20 juni 2015

Hexagondeken

Bijna 9 maanden geleden heb ik voor het laatst een blogbericht geschreven, wat is dat alweer lang geleden! Ik ga proberen wat frequenter te schrijven.

Op 14 december is onze zoon geboren, een grote vent van 54 cm en 4040 gram. Nu alweer een lief kereltje van dik 6 maanden waar wij ontzettend van genieten! Natuurlijk heb ik een stuk minder tijd gekregen om te handwerken, maar tussen alle vieze luiers, darmkrampjes, voedingen en lieve lachjes, genoeg tijd. Ik heb de afgelopen maanden een groot project afgemaakt, welke al bijna twee jaar in de kast lag. Daarover binnenkort meer. Nu ben ik begonnen met een patchworkwerkje, voor op de bank. Een ontzettend verslavend werkje, ik probeer elke week een update te plaatsen! Ik heb de afgelopen jaren vele stofjes verzameld, nu eindelijk een groot leuk project ervoor. Ik ga er een plaid van maken voor over ons bed, maar dat zal ook wel een meerjarenproject worden.