zaterdag 31 augustus 2013

Granny ripple!

Mijn eerste grannyripple, een zigzagstreepjes deken van Catania katoen met haaknaald 3.25.

Ik heb sinds kort die Clover Amour haaknaalden en wil niet anders meer! Wat haken deze toch ontzettend lekker en ben
dus ook langzaam een complete set aan het sparen, echt een tip voor mensen met gewrichtsklachten!



donderdag 29 augustus 2013

Klassieke deken

Zo noemde mijn vriend deze, door de kleur geel. Ik had verwacht dat die kleur lichter zou uitpakken, maar het plaatje op de website bleek niet de kleur te zijn die ik kreeg helaas. Maar door mijn vriend gemotiveerd, misschien hield iemand juist van deze kleur, ben ik toch doorgegaan. Vind hem uiteindelijk wel iets hebben!


dinsdag 27 augustus 2013

Pastelkleurig dekentje


Nog een deken gemaakt van de granny's die ik ontvangen heb van meerdere lieve haaksters. Ik heb allemaal pastelkleurige granny's verzameld, aan elkaar gehaakt met witte drops Paris en een pastelkleurig randje eromheen gehaakt. Vind hem zelf mooi geworden!

zondag 25 augustus 2013

Deken Augustus

 Deze deken is gemaakt van Baby Soft van de Zeeman, heb dankzij veel lieve tweeps die ook wolverzamelaars zijn aardig wat kleurtjes bij elkaar weten te krijgen en daar een prachtige regenboogdeken van gemaakt. Ook voor het eerst een grannystripe, een erg fijn patroon om te haken! Ik ben stiekem al met twee andere begonnen, nog eentje van Baby Soft en eentje van dun katoen zoals Catania, Phildar, Durable..




vrijdag 23 augustus 2013

Deken Juli


Het is al eind augustus, maar wil toch de deken van juli nog even plaatsen. Ik ben de afgelopen maanden tussen al het werk door veel aan het haken geweest, en de laatste deken vooral dingen aan het afmaken. Er liggen nog een paar dekens op wat steken en afhechterij te wachten, maar een groot deel heb ik net op de foto gezet en kan worden weggegeven/verkocht aan
mensen die een lief klein babytje mogen ontvangen, of graag een kraamcadeautje willen.

Dit is een deken van drops Paris, gemaakt met granny's die ik heb gekregen via de post van andere lieve tweeps die ook haken! Ik ben er zelf erg blij mee, vind de kleuren erg mooi geworden.