maandag 25 juni 2012

Sunshine Award

Ik heb de eer gekregen om de Sunshine Award te krijgen van Rianne. Wat ontzettend leuk dat ik deze award heb gekregen! Omdat hij overal om mij heen verschijnt en doorgegeven wordt, heb ik er voor gekozen om deze niet door te geven. De blogs die ik hem gegeven zou hebben, hebben er al eentje ontvangen van een ander.

Ik wil wel iedereen bedanken die mij volgt en steeds een kijkje wagen op mijn blog! En natuurlijk ga ik de vragen wel beantwoorden.

1. Wat is je favoriete dier?
Mijn favoriete dier, die is makkelijk! Ik ben gek op varkentjes, vind ze helemaal geweldig en lief.

2. Wat is je favoriete getal?
Nummer 5, mijn geboortedatum.

3. Wat is je favoriete non-alcoholische drank?
Crystal Clear denk ik, dat drink in momenteel het meest.

4. Facebook of twitter?
Twitter, omdat ik zoveel leuke mensen heb leren kennen via twitter!

5. Wat is je passie?
Mijn passie, dat is best moeilijk. Ik vind zo ontzettend veel leuk! Ik ben gek op haken, knutselen en Michael Jackson. Ik denk dat dat mijn passies zijn. Ook ben ik gek op mijn lief, ook een passie!


6. Krijgen of geven?
Ik vind het ontzettend leuk om te geven, maar ben zelf ook gek op cadeautjes. En ik denk dat geven niet kan, zonder dat je krijgt.

7. Wat is je favoriete patroon?
Elke granny square, ik ben er verliefd op, wil er alleen maar meer haken en heb ideeën voor wel 20 spreien, helaas geen tijd.

8. Wat is je favoriete dag van de week?
Op dit moment is dat zondag, de dag dat ik mijn lief een hele dag kan zien en leuke dingen kan doen!

9. Wat is je favoriete bloem?
De gerbera vind ik helemaal geweldig, die leuke vrolijke kleurtjes en dat ze zo lang mooi blijven!

10. Wat is je favoriete land?
Spanje, denk ik. Het enige land waar ik echt vaak ben geweest en steeds weer van geniet!

Een tussendoor mandela




Even een projectje tussendoor, tijdens die vreselijke wedstrijd tussen Nederland en Denemarken gehaakt. Ik heb het gemaakt naar aanleiding van dit patroon. Heb hem wel gehaakt met drops Paris en vind het eindresultaat erg mooi geworden voor een pannenonderzetter.

Grannykring granny's

Ik heb de afgelopen maanden weer verschillende granny's mogen ontvangen en deze haak ik gelijk aan de rest met antraciet kleurige drops Paris. Ik denk dat het een mooi babydekentje wordt. Mijn excuses voor de slechte foto, het lukte niet!

Voortgang sprei voor mijn zusje!

Allereerst mijn excuses, anderhalve maand geen berichten! Maar ik heb mijn redenen, ik ben bijna afgestudeerd van de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening. Ik ben de afgelopen weken ontzettend druk geweest met het schrijven van een scriptie en woensdag krijgen we hier de laatste beoordeling van. Spannend!, maar het komt vast wel goed.

Ik ben de afgelopen weken wel aan het haken geweest, wel wat minder dan normaal. Ik heb weer een paar rijen gehaakt aan de sprei voor mijn zusje. Op de foto is hij 8 rijen breed, maar heb vanmorgen de 9de rij eraan gehaakt. Heb ook al voor 4 rijen rondjes klaarliggen, dus heb de komende weken wel wat te doen!

Hier de foto's, ben er zo blij mee!!